Sklep takeMORE.net• Buty,okulary,torebki• Nike,Adidas,Asics
Twój koszyk

Polityka prywatności

I. Przetwarzanie danych osobowych

  1. Dane osobowe Klientów są chronione i przetwarzane zgodnie z Ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych.
  2. Administratorem danych osobowych Klienta jest Sklep: firma Media Port GPP Spółka z Ograniczoną Odpowiedzialnością SP. K. (dawniej: Media Port sp. z o.o.) z siedzibą w Poznaniu przy ul. abpa Antoniego Baraniaka 96/98.
  3. Dane osobowe Klienta przetwarzane są przez administratora danych osobowych wyłącznie w celu realizacji transakcji zakupu produktów oraz, w razie zgody Klienta, w celach marketingowych.
  4. W celu realizacji transakcji dane osobowe Klienta przekazywane są przez administratora danych następującym podmiotom:
    • firmy kurierskie,
    • operatorzy systemów płatności.
  5. Klient może wyrazić zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w celach marketingowych. Zgoda klienta może zostać w każdej chwili cofnięta.
  6. Klient ma prawo dostępu do swoich danych osobowych oraz ich poprawiania.

II. Pliki Cookies

  1. Sklep internetowy nie zbiera w sposób automatyczny żadnych danych, z wyjątkiem danych zawartych w plikach cookies podczas samego korzystania z Witryny. Pliki cookies to małe pliki tekstowe wysyłane przez sklep internetowy i przechowywane na Państwa komputerze, zawierające pewne informacje związane z korzystaniem przez Państwa z Witryny i Sklepu Internetowego. Wykorzystywane przez sklep internetowy pliki cookies mogą mieć charakter tymczasowy lub trwały. Tymczasowe pliki cookies są usuwane z chwilą zamknięcia przeglądarki, natomiast stałe pliki cookies są przechowywane także po zakończeniu korzystania przez Państwa z Witryny i służą do przechowywania informacji takich jak Państwa hasło czy login, co przyspiesza i ułatwia korzystanie z Witryny.
  2. Sklep internetowy wykorzystuje pliki cookie w następujących celach:
    • tworzenie statystyk służących do poprawy funkcji Sklepu,
    • dostosowywanie oferty do preferencji Użytkowników,
    • przyspieszenie dostępu do informacji dla Użytkowników.
  3. W każdym wypadku mogą Państwo zablokować instalowanie plików cookies lub usunąć stałe pliki cookies wykorzystując stosowne opcje Państwa przeglądarki internetowej. W razie problemów doradzamy skorzystać z pliku pomocy przeglądarki lub skontaktować się z producentem przeglądarki, z której Państwo korzystacie.